Flashlight: LED Torch Light

Flashlight: LED Torch Light voor Android

Wellicht de helderste Flashlight-app voor uw mobiele apparaat

Zaklamp: LED-zaklamp is een van de helderste zaklamp-apps voor uw mobiele communicatietoestel. Het is ook een van de snappiest en het is gratis!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Helder licht met minimaal energieverbruik van het beslag
  • Gratis app

TEGEN

  • Sommige mobiele platforms worden geleverd met ingebouwde zaklantaarn
  • Werkt niet zonder toestemming van de camera

Zaklamp: LED-zaklamp is een van de helderste zaklamp-apps voor uw mobiele communicatietoestel. Het is ook een van de snappiest en het is gratis!

Helder en snel

De Flashlight: LED Torch Light app kan je mobiele apparaat direct in een zaklamp veranderen . De app is niet de enige app waarmee je dat kunt doen, maar niet veel zorgt voor licht dat zo helder is. Met andere woorden, de app maakt volledig gebruik van de LED die op uw apparaat is geïnstalleerd. Bovendien lanceert de app zichzelf vrij snel - de snelheid komt heel goed van pas als je wilt dat de zaklamp onmiddellijk wordt ingeschakeld. Het felle licht kan ook behoorlijk wat toegewijde zaklampen geven voor hun geld. De app heeft een 'flitser'-modus die normale lichtflitsen afgeeft. De modus heeft een ingebouwde frequentie-controller. Een SOS-flitslichtsignaal is ook geïntegreerd.

Eenvoudige en elegante interface

De app heeft een prachtig ontworpen, eenvoudig te gebruiken interface . De intuïtief ontworpen app werkt ook op telefoons zonder LED geïntegreerd in de hardware. Met andere woorden, u kunt de app gebruiken om wit scherm in te schakelen op dergelijke apparaten, dat zou moeten werken als zaklamp. Ondanks dat het zo krachtig is, heeft Flashlight: LED Torch Light weinig batterijvermogen nodig . Dit betekent dat uw mobiele apparaat geen stroom krijgt , zelfs als u de app urenlang samen gebruikt. Over het algemeen is de app een buitengewoon handig hulpmiddel om tijdens noodgevallen te hebben. Als u op zoek bent naar een ander gratis alternatief, kunt u ook Superheldere LED-zaklamp proberen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Flashlight: LED Torch Light

Download

Flashlight: LED Torch Light 1.6.54

Beoordelingen about Flashlight: LED Torch Light

×